Maaltijdservice Barvaux-Condroz

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barvaux-Condroz voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Barvaux-Condroz? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,60 per keer. Aanschuiven voor Runderhachee, witte rijst, bloemkool en Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Barvaux-Condroz beschikt u over voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteHavelange
ReactieVers uit de keuken
Postcode5370
Gemiddelde kosten€6,16
Vaak bestelde maaltijdGebakken krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Barvaux-Condroz

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Barvaux-Condroz. Neem bijv. grote bezorgers als Colruyt of Yumbel. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante organisaties en sociale voorzieningen. Elke organisatie levert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Barvaux-Condroz? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barvaux-Condroz. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men gelijk broodnodige boodschappen als bananen en frisdrank. Normaliter gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Barvaux-Condroz vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Barvaux-Condroz? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat dacht u van Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Hieronder bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Havelange. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barvaux-Condroz voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen bestelt u vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes kunt u al bestellen vanaf €7,05.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Bitterkoekjes mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Havelange voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Barvaux-Condroz regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor thuis worden dikwijls bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Gebonden kerrie-champignonsoep. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Barvaux-Condroz. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit