Maaltijdservice Wintershoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wintershoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wintershoven? Met behulp van deze website doorzoekt u supersnel alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,20 per keer. Genieten van Maaltijdpoffertjes en Raapstelen stamppot met beenham? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Wintershoven geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
RecensieNaar mijn goesting
Postcode3722
Gemiddelde menuprijs€5,11
Maaltijd-topperErwtensoep met rookworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wintershoven

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Wintershoven. We hebben het over landelijke organisaties als Marley Spoon of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie hanteert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wintershoven? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wintershoven. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als koffiecreamer of leverpastei. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wintershoven vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Wintershoven? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Kortessem. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wintershoven voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Spinazie schotel met gehaktbal kunt u al bestellen vanaf €6,25.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, extra groenten en iets lichts zoals Panna cotta als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Kortessem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Vegetarische balletjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wintershoven aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De gerechten worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Macaroni-gehakt schotel of Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wintershoven. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit