Maaltijdservice Vliermaalroot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vliermaalroot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vliermaalroot? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,55. Aan tafel voor Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Runderhachee met rode kool? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Vliermaalroot geniet u van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
ReactieIk kan niet meer zonder
Postcode3721
Prijs per gerecht€5,1
Meest gekozen maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vliermaalroot

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Vliermaalroot. Denk aan belangrijke leveranciers als Prego of Smartmat. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Elke optie heeft weer z’n eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Vliermaalroot? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vliermaalroot. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men gelijk de supermarktartikelen als katenspek en sinas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vliermaalroot vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Vliermaalroot? Of heeft u liever vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die kloppen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kip Op Grootmoeders Wijze? Verderop achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Kortessem. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vliermaalroot voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen kan je kopen vanaf €6,15.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een lekker bijgerecht en een dessert als Pudding om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Kortessem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vliermaalroot aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt altijd thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente en Sperziebonen. Zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vliermaalroot. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit