Maaltijdservice Widooie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Widooie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Widooie? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Widooie ontvangt u complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ReactieVoor mij de uitkomst
Postcode3700
Gemiddelde kosten€5,09
Meest gekozen maaltijdStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Widooie

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Widooie. We hebben het over belangrijke leveranciers als Colruyt of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Iedere partij onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u daarom de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Widooie? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Widooie. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men moeiteloos verse of handige boodschappen als halfvolle yoghurt en jong belegen kaas. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Widooie vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Widooie? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse type aanbieders die voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Widooie voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst is er al vanaf €7,05.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Harira, een gezonde salade en om het compleet te maken Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Widooie regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsWisselmenu Asperge Brabanconne of Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Widooie. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit