Maaltijdservice Hoeselt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoeselt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hoeselt? D.m.v. onze tool vindt u snel en simpel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,70 per maaltijd. Smullen van Lamsvlees in rozemarijnsaus of Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Hoeselt smult u weer van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHoeselt
ErvaringThuis uit eten!
Postcode3730
Gemiddelde kosten€6,96
Nummer 1-maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hoeselt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Hoeselt. Bijvoorbeeld belangrijke firma’s als Marley Spoon en Viangro. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Elke partij biedt een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u de bedrijven eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hoeselt? Geen probleem! Veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoeselt. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men snel de boodschappen zoals margarine of komijnekaas. Gewoonlijk gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hoeselt vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hoeselt? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Rundstong Madeirasaus Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Hoeselt. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoeselt voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Macaroni met kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Czernina, een extra salade en voor de volledigheid een Yoghurtijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Hoeselt voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoeselt regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice rijmt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services geven een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Runderlever in saus en Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hoeselt. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente