Maaltijdservice Guigoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Guigoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Guigoven? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,75 per persoon. Smullen van Verse worst in jus of Gepaneerde kipstukjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Guigoven krijgt u smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
RecensieNiet duur, wel lekker
Postcode3723
Gemiddelde prijs€5,12
Meest gekozen maaltijdHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Guigoven

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Guigoven. Neem grote organisaties als Vlotter en 0. Ook binnen de gemeente zijn er interessante partijen en slagerijen. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze vergelijker kan u daarom de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Guigoven? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Guigoven. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel services hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u direct broodnodige boodschappen als halfvolle melk of magere kwark. In de regel kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Guigoven vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Guigoven? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt denken aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Kortessem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Guigoven voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al voor €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Schnitzel met gebakken aardappels kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Thukpa, een lekker bijgerecht en een dessert als Griesmeelpap om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kortessem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Guigoven bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met plusminus 15 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Pastaschotel: kip met broccoli en Kippenbout Groentenkrans Met Puree. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Guigoven. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit