Maaltijdservice Lubbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lubbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lubbeek? Door gebruik te maken van onze vergelijker treft u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,10 p.p. Flink uitpakken met Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Erwtensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Lubbeek ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLubbeek
RecensieProfessionele keuken
Postcode3210
Prijs per gerecht€6,58
Vaak bestelde maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lubbeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Lubbeek. Neem belangrijke bedrijven als Marley Spoon en Spar. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij prima organisaties en speciale eetpunten. Elke partij hanteert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kunt u dus de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lubbeek? Geen probleem! Steeds meer traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lubbeek. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals filet americain en kaas extra belegen montbeliarde. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lubbeek vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lubbeek? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal soorten maaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Kip Kerriesaus Met Rijst of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Lubbeek. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lubbeek voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met factoren als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook is er al vanaf €7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Fasolada, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lubbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lubbeek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. Het eten wordt standaard geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Hamburger, ui en champignons. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lubbeek. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente