Maaltijdservice Nieuwpoort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwpoort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwpoort? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Kipfilet mosterdsaus of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Nieuwpoort krijgt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteNieuwpoort
ErvaringPersoonlijke service
Postcode8620
Gemiddelde prijs€5,99
Nummer 1-maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Nieuwpoort

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Nieuwpoort. We hebben het over populaire bezorgers als Delhaize en Delhaize. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende initiatieven en restaurants. Elke partij heeft weer zijn eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwpoort? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwpoort. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als runderrookvlees en oploskoffie. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Nieuwpoort vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nieuwpoort? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Macaroni Ham Kaassaus of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Nieuwpoort. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwpoort voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensvlees met appel in saus kan je kopen vanaf €5,9.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Waterkerssoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Chocolade ijs om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Nieuwpoort voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Spinazie à la crème met champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwpoort aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaronischotel en Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Nieuwpoort. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente