Maaltijdservice Dongelberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dongelberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Dongelberg? Via www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,45 p.p. Aan tafel voor Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Dongelberg smult u weer van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
ReactieAltijd verse ingrediënten
Postcode1370
Prijs per gerecht€5,39
Vaak bestelde maaltijdKipragout met Parijse wortelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Dongelberg

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Dongelberg. U kunt denken aan interessante partijen als Yumbel en/of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei instanties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft zo een eigen keuken en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Dongelberg? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dongelberg. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt u zonder moeite praktische of verse producten als boter of koffieroomcups. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Dongelberg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dongelberg? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die voldoen aan uw eisen en eventuele dieet. U kunt denken aan Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Onderstaand bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Jodoigne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dongelberg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met factoren als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara bestelt u vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is er al voor €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Aardbeien ijs na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dongelberg regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. Het eten wordt dikwijls thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kaasburger Met Spinazie En Puree en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Dongelberg. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit