Maaltijdservice Mont-Saint-André

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mont-Saint-André voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mont-Saint-André? Dankzij maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,05 per keer. Ouderwets genieten van Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Mont-Saint-André beschikt u over ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
RecensieOverheerlijke en gezond
Postcode1367
Gemiddelde prijs€5,38
Vaak gekozen maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mont-Saint-André

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Mont-Saint-André. Denk dan aan grote aanbieders als Delhaize of Delimeal. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich interessante aanbieders en sociale voorzieningen. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze pagina kunt u dus de leveranciers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Mont-Saint-André? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mont-Saint-André. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals abrikozenjam en filterzakjes. Normaal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mont-Saint-André vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mont-Saint-André? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat menu’s die overeenstemmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Ramillies. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mont-Saint-André voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Couscous, kip, mergueze worst is beschikbaar vanaf €6,9.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Aardbeien mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mont-Saint-André regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden altijd geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Kervelroomsoep. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mont-Saint-André. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit