Maaltijdservice Jauchelette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jauchelette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Jauchelette? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,60 per maaltijd. Flink uitpakken met Klapstuk met hutspot en Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Jauchelette smult u weer van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
ReactieBezorging aan huis
Postcode1370
Gemiddelde menuprijs€5,4
Meest gekozen maaltijdGepaneerde kipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Jauchelette

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Jauchelette. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Smartmat of Prego. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei organisaties en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Jauchelette? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jauchelette. Perfect voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals huishoudelijke artikelen en vanille vla. Normaliter gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Jauchelette vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Jauchelette? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Onderstaand ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Jodoigne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jauchelette voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Push Up Meatballs bestelt u vanaf €6,8.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een gezonde salade en iets fris zoals Gortepap achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jauchelette regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden altijd bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Kipfilet in roomsaus. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jauchelette. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit