Maaltijdservice Jodoigne-Souveraine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jodoigne-Souveraine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Jodoigne-Souveraine? Met behulp van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,50 p.p. Genieten van Nasi babi ketjap of Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Jodoigne-Souveraine profiteert u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
RecensieBezorging tot in de keuken
Postcode1370
Gemiddelde kosten€5,41
Geliefde maaltijdGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Jodoigne-Souveraine

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Jodoigne-Souveraine. Denk aan interessante organisaties als Meal-Story en Champion. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Ieder bedrijf heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Jodoigne-Souveraine? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jodoigne-Souveraine. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop men zonder moeite praktische of verse producten als roomboter of aardbeienjam. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Jodoigne-Souveraine vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Jodoigne-Souveraine? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze type aanbieders die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Jodoigne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jodoigne-Souveraine voor ouderen variëren nogal. De prijs komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koninginnensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Dulce de leche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Penne, champignonragout, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jodoigne-Souveraine aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit door te bellen, via een menulijst, of online. Het eten wordt vaak aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 20 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Tagliatelle, kip, paddestoelen of Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Op die manier kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jodoigne-Souveraine. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit