Maaltijdservice Lathuy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lathuy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lathuy? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,55 per keer. Ouderwets genieten van Kip Andorra en Spinaziestamppot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Lathuy hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
BeoordelingAltijd in de buurt
Postcode1370
Prijs per maaltijd€5,42
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lathuy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Lathuy. Neem belangrijke bezorgers als Colruyt en Okay. Maar ook lokaal zien we tal van partijen en verswinkels. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kan u de aanbieders op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lathuy? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lathuy. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop men zonder moeite broodnodige boodschappen als oploskoffie of crackers. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lathuy vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lathuy? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat mogelijkheden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Verderop ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Jodoigne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lathuy voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al voor €4.
 • Een warme dagschotel als Kip Andorra schotel kunt u al bestellen vanaf €6,95.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Banaan ijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lathuy aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt altijd aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsGehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti en Pannenkoeken met appelvulling. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Lathuy. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit