Maaltijdservice Kluisbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kluisbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kluisbergen? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,55 per gerecht. Smullen van Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Kluisbergen hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKluisbergen
BeoordelingGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode9690
Gemiddelde kosten€6,77
Populaire maaltijdOssestaartsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Kluisbergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Kluisbergen. We hebben het over landelijke services als Yumbel of Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende instanties en sociale voorzieningen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u daarom de bedrijven op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Kluisbergen? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kluisbergen. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men probleemloos verse of handige boodschappen als komijnekaas of ontbijtproducten. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kluisbergen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kluisbergen? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Macaroni Ham Kaassaus of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Verderop vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Kluisbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kluisbergen voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van o.a. de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,55.
 • Vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al voor €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Sinaasappel mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kluisbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Gestoofde prei

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kluisbergen bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden doorgaans thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Macaronischotel bolognese en Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kluisbergen. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente