Maaltijdservice Vreren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vreren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vreren? Via maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,45 per persoon. Genieten van Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Vreren ontvangt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode3700
Prijs per gerecht€5,08
Meest gekozen maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vreren

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Vreren. Neem bijv. landelijke leveranciers als Delhaize of Aldi. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verschillende instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie hanteert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kan u de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Vreren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vreren. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u probleemloos verse of handige boodschappen als snoep en leverworst. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Vreren vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Vreren? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vreren voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €6,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een daghap aan huis als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie is beschikbaar vanaf €6,85.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, extra groenten en iets lichts zoals Bitterkoekjes mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vreren regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Geglaceerde wortel en Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vreren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit