Maaltijdservice Kortessem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kortessem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kortessem? Met behulp van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,75. Smullen van Kip tandoori en Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Kortessem beschikt u over complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
ReactieOok voorgerecht en toetje
Postcode3720
Maaltijd prijs€6,95
Geliefde maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kortessem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Kortessem. U kunt denken aan erkende leveranciers als Smartmat of Foodbag. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen assortiment en voorwaarden. D.m.v. deze website kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van specifieke wensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kortessem? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kortessem. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u direct verse of handige boodschappen als peren en zuivelproducten. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kortessem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kortessem? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze soorten maaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Kortessem. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kortessem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Broccolisoep wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Aardbeien achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Kortessem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Gekruide krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kortessem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kortessem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente