Maaltijdservice Hofstade

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hofstade voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hofstade? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,70. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Andijviestamppot, speklapje en Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Hofstade ontvangt u voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZemst
RecensieEenvoudig te verwarmen
Postcode1981
Gemiddelde menuprijs€6,58
Nummer 1-maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hofstade

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Hofstade. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Colruyt en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke optie onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Hofstade? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

  • Met verse producten bereid
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

  • Hoeven niet direct gegeten te worden
  • Kleine en grote porties
  • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hofstade. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

  • Vanuit de pan op het bord
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als halfvolle kwark en schouderham. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hofstade vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hofstade? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Zemst. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hofstade voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

  • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kan je kopen vanaf €3,9.
  • Een warme dagschotel als Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten wordt al bezorgd vanaf €6,15.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een gezonde salade en iets fris zoals Mokka ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Zemst voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

  • Rode kool met appel
  • Heldere kippensoep
  • Gestoofde peertjes
  • Maaltijdpoffertjes
  • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hofstade bestellen

  1. Wat zijn de wensen?

    Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

  2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

    Vergelijk de populaire aanbieders en kies er een. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

  3. Een proefpakket nemen

    De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige aanbieders.

  4. Bestellingen plaatsen

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hofstade. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit