Maaltijdservice Eppegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eppegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Eppegem? Dankzij onze tool bekijkt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,95 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Eppegem profiteert u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZemst
RecensieOpwarmen met microgolf
Postcode1980
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,57
Maaltijd-topperKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Eppegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Eppegem. Neem populaire partijen als Smartmat en 0. Maar ook in de buurt zijn er prima organisaties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Eppegem? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eppegem. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u gelijk belangrijke boodschappen als havermout en sinas. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Eppegem vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Eppegem? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Denk maar aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Zemst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eppegem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel bestelt u vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Visschotel met wortel en gebakken aardappel is er al vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kokos-bonensoep, een extra salade en iets lichts zoals Flensjes achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eppegem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt vaak bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Heldere boerengroentesoep en Varkensfilet in jus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Eppegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit