Maaltijdservice Sterrebeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sterrebeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sterrebeek? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,60 per gerecht. Flink uitpakken met Gehakt in roomsaus of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Sterrebeek hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZaventem
BeoordelingGemakkelijk opwarmen
Postcode1933
Maaltijd prijs€6,56
Geliefde maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sterrebeek

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Sterrebeek. U kunt denken aan erkende services als Smartmat en 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en slagerijen. Elke organisatie biedt een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kan u daardoor de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sterrebeek? Dat is niet erg! Legio traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sterrebeek. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men snel broodnodige boodschappen als koffiekoeken of slagroom. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sterrebeek vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Sterrebeek? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei mogelijkheden die voldoen aan uw omstandigheden en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Verderop treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Zaventem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sterrebeek voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten bestelt u vanaf €6,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, iets te drinken en iets lichts zoals Crema catalana om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Zaventem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sterrebeek aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort maaltijdservice in lijn is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden meestal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kip kerrie ananas met risotto en Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sterrebeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit