Maaltijdservice Sint-Martens-Lierde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Martens-Lierde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Martens-Lierde? Met behulp van deze website vindt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,20 p.p. Ouderwets genieten van Runderlapje of Appelcompote? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Sint-Martens-Lierde geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLierde
ErvaringOndersteuning via telefoon
Postcode9572
Maaltijd prijs€5,12
Maaltijd-topperBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sint-Martens-Lierde

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Sint-Martens-Lierde. We hebben het over grote partijen als Colruyt en Cora. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verschillende leveranciers en restaurants. Elke aanbieder heeft zo een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kan u de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Martens-Lierde? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Martens-Lierde. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel services beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men direct belangrijke boodschappen als paté en afbak pistolet meergranen. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Martens-Lierde vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Sint-Martens-Lierde? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende seniorenmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Groentesoep Met Balletjes? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Lierde. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Martens-Lierde voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,9.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Seolleongtang, een stukje fruit en een dessert als Baba au rhum om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lierde voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Martens-Lierde regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies er een. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of email / internet. Het eten wordt steeds vaker geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Pasta carbonara en Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Martens-Lierde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit