Maaltijdservice Wulveringem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wulveringem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wulveringem? Dankzij onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,70 per keer. Smullen van Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Wulveringem geniet u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
RecensieGemakkelijk bestellen
Postcode8630
Gemiddelde menuprijs€5,11
Populaire maaltijdBraadworst in barbecuesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wulveringem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Wulveringem. Denk aan interessante leveranciers als Prego en Delimeal. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende instanties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft zo een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wulveringem? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wulveringem. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals zakdoekjes en crackers. Dikwijls gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wulveringem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wulveringem? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Veurne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wulveringem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is er al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Carbonara is er al voor €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderhachee, witte rijst, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €6,7.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Minosoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Chocolademousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wulveringem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Beef Squats. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden vaak door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wulveringem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit