Maaltijdservice Oostvleteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostvleteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oostvleteren? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,40 per persoon. Aanschuiven voor Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Oostvleteren krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVleteren
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode8640
Gemiddelde menuprijs€5,13
Nummer 1-maaltijdBabi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Oostvleteren

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Oostvleteren. Denk dan aan landelijke firma’s als Delimeal en Meal-Story. Maar ook lokaal zien we tal van partijen en restaurants. Iedere aanbieder heeft weer een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oostvleteren? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostvleteren. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u gelijk broodnodige boodschappen als scharreleieren en karnemelk. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oostvleteren vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Oostvleteren? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die aansluiten bij uw voorkeuren voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Vleteren. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostvleteren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €4,75.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm kan je kopen vanaf €6,8.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Croquembouche om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Vleteren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostvleteren regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De thuismaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsDieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Spinazie à la crème met champignons. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Oostvleteren. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit