Maaltijdservice Zoutenaaie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zoutenaaie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zoutenaaie? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u supersnel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per keer. Aan tafel voor Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Kersenpannenkoek? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Zoutenaaie beschikt u over heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
Waarom bestellen?Meerdere manieren bestellen
Postcode8630
Gemiddelde menuprijs€5,12
Vaak bestelde maaltijdBami goreng met kipsaté

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zoutenaaie

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Zoutenaaie. Denk dan aan populaire bezorgers als 15Gram of Dienstenthuis.be. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Ieder bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u dus de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zoutenaaie? Er is gelukkig een alternatief. Best veel cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zoutenaaie. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u gelijk de boodschappen zoals dranken en zeewier burger. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Zoutenaaie vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Zoutenaaie? Of heeft u liever vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei thuismaaltijden die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Veurne. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zoutenaaie voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Cordon Bleu met groenten is beschikbaar vanaf €5,65.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Pap om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zoutenaaie regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree en Pittige Thaise soep. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Zoutenaaie. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit