Maaltijdservice Opoeteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opoeteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Opoeteren? Met behulp van onze tool vindt u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,85 per keer. Flink uitpakken met Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie en Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Opoeteren geniet u van de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaaseik
ReactieGoed, vers en lekker
Postcode3680
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,96
Meest gekozen maaltijdReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Opoeteren

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Opoeteren. Denk dan aan grote bedrijven als Delhaize en Delimeal. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene partijen en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van deze website kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Opoeteren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opoeteren. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men zonder moeite praktische of verse producten als karnemelk of runderrookvlees. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Opoeteren vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Opoeteren? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Maaseik. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opoeteren voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Kwark om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Maaseik voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Roerei met spinazie à la crème
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opoeteren bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Wokgroenten of Kippensoep. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Opoeteren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit