Maaltijdservice Neeroeteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neeroeteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Neeroeteren? Geholpen door deze pagina ontdekt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,40 per maal. Genieten van Broccoli rollade schotel of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Neeroeteren beschikt u over voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteMaaseik
ErvaringGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode3680
Gemiddelde kosten€6,95
Nummer 1-maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Neeroeteren

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Neeroeteren. Denk dan aan grote services als Yumbel of Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van partijen en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Neeroeteren? Geen probleem! Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neeroeteren. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop u eenvoudig de supermarktartikelen als afbak broodmandje en thee. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Neeroeteren vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Neeroeteren? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene maaltijdservices die rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Maaseik. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neeroeteren voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,8.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pureesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Kaiserschmarren om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Maaseik voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Pannenkoeken met appelvulling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neeroeteren aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De gerechten worden gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni en Slavink in uienjus. Zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Neeroeteren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit