Maaltijdservice Neerglabbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerglabbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Neerglabbeek? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,20 per persoon. Genieten van Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Neerglabbeek krijgt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
ErvaringAlsof het zelf bereid is
Postcode3670
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,93
Meest gekozen maaltijdGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Neerglabbeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Neerglabbeek. Denk aan belangrijke bezorgers als Home Cuisine en/of 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor interessante leveranciers en wijkrestaurants. Iedere service onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Neerglabbeek? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerglabbeek. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men gelijk verse of handige boodschappen als kruidenkaas en afbak croissants naturel. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Neerglabbeek vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Neerglabbeek? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Oudsbergen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerglabbeek voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al voor €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,45.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Vanille ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Runderlapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerglabbeek regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Neerglabbeek. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit