Maaltijdservice Wijshagen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijshagen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wijshagen? Middels onze tool vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,65 per keer. Genieten van Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie of Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Wijshagen krijgt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode3670
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,94
Maaltijd-topperReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wijshagen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Wijshagen. We hebben het over landelijke organisaties als Colruyt of Smartmat. Maar ook in de buurt zien we verscheidene instellingen en slagerijen. Elk bedrijf heeft weer een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wijshagen? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijshagen. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als koffieroomcups of karnemelk. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wijshagen vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Wijshagen? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse menu’s die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Oudsbergen. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijshagen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een daghap aan huis als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook bestelt u vanaf €6,95.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Uiensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vanille mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijshagen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden standaard bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 25 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree en Penne carbonara. Zodoende kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is essentieel. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wijshagen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit