Maaltijdservice Bottelare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bottelare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bottelare? Middels onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,15 per keer. Flink uitpakken met Koolvisfilet in mosterdsaus of Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Bottelare beschikt u over verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
RecensieOverheerlijke en gezond
Postcode9820
Gemiddelde kosten€5,88
Vaak bestelde maaltijdGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bottelare

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Bottelare. Denk dan aan landelijke organisaties als Colruyt of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder hanteert zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bottelare? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bottelare. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als halfvolle melk of melk. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bottelare vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bottelare? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit velerlei thuismaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Merelbeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bottelare voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €6,1.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Fasolada, een extra rauwkostsalade en een dessert als Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Gegrilde groentenmix in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bottelare aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, via een menulijst, of online. De gerechten worden veelal tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen en Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bottelare. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit