Maaltijdservice Enines

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Enines voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Enines? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Enines geniet u van voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
ReactieUitsluitend verse producten
Postcode1350
Prijs per gerecht€5,18
Meest gekozen maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Enines

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Enines. We hebben het over populaire leveranciers als 15Gram en 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende initiatieven en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Enines? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Enines. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals bananen en chocolade. In de regel gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Enines vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Enines? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal leveranciers die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Bolognese Kaas of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Via onze vergelijker treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Orp-Jauche. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Enines voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een warme dagschotel als Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Witte tomatensoep, een stukje fruit en een dessert als Chocolademousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Enines bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt in de regel aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot en Kipfilet in saus. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Enines. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit