Maaltijdservice Louvain-La-Neuve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Louvain-La-Neuve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Louvain-La-Neuve? Dankzij deze website vindt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,80 per keer. Aan tafel voor Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Heldere uiensoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Louvain-La-Neuve krijgt u voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOttignies-Louvain-La-Neuve
RecensieVlees, vis, en vega
Postcode1348
Gemiddelde kosten€5,17
Meest gekozen maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Louvain-La-Neuve

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Louvain-La-Neuve. Denk dan aan interessante aanbieders als Traiteur Goossens en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei organisaties en speciale eetpunten. Elke optie heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kunt u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Louvain-La-Neuve? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Louvain-La-Neuve. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u direct de boodschappen zoals bananen en halfvolle kwark. Vaak kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Louvain-La-Neuve vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Louvain-La-Neuve? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze maaltijdservices die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Ottignies-Louvain-La-Neuve. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Louvain-La-Neuve voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen is er al vanaf €6,15.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Ciorbă, een extra rauwkostsalade en een toetje als Bitterkoekjes mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Pilav
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Louvain-La-Neuve aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. Het eten wordt vaak bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Vol Au Vent Puree of Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Louvain-La-Neuve. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit