Maaltijdservice Ave-Et-Auffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ave-Et-Auffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ave-Et-Auffe? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Ave-Et-Auffe geniet u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
ReactieUniek voor senioren
Postcode5580
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,28
Vaak gekozen maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ave-Et-Auffe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Ave-Et-Auffe. Denk aan erkende firma’s als Yumbel of Delimeal. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verscheidene aanbieders en slagerijen. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kan u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ave-Et-Auffe? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ave-Et-Auffe. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als volle kwark en crackers. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ave-Et-Auffe vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Ave-Et-Auffe? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en voedingsadvies. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Spaghetti Carbonara? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Rochefort. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ave-Et-Auffe voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Linzensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Aardbeien mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ave-Et-Auffe bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen of Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ave-Et-Auffe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit