Maaltijdservice Dampicourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dampicourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Dampicourt? D.m.v. deze website bekijkt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,50 per maaltijd. Aan tafel voor Andijviestamppot, speklapje en Prei a la creme? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Dampicourt ontvangt u ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
RecensieIk ben minder afhankelijk
Postcode6767
Maaltijd prijs€6,83
Geliefde maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Dampicourt

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Dampicourt. U kunt denken aan populaire partijen als Yumbel en Okay. Maar ook in de buurt zien we tal van leveranciers en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Dampicourt? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dampicourt. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt u snel belangrijke boodschappen als halfvolle kwark en katenspek. Meestal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Dampicourt vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Dampicourt? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse maaltijdservices die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Onderstaand bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Rouvroy. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dampicourt voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen bestelt u vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree is er al vanaf €7,15.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, een extra salade en iets lichts zoals Zabaglione om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rouvroy voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Kibbeling met kruidendip

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dampicourt aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, via een menulijst, of via de website. De gerechten worden altijd geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsVegetarische pastaschotel met tomaten of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Dampicourt. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit