Maaltijdservice Sainte-Ode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sainte-Ode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sainte-Ode? Aan de hand van deze pagina vindt u moeiteloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,85 per maal. Aan tafel voor Penne Pesto Kip Wokgroenten en Gestoofde wortel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Sainte-Ode krijgt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSainte-Ode
ErvaringNaar mijn verwachtingen
Postcode6680
Prijs per gerecht€6,61
Nummer 1-maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sainte-Ode

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Sainte-Ode. We hebben het over populaire bedrijven als Vlotter of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene partijen en slagerijen. Iedere service wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kunt u de aanbieders rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sainte-Ode? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sainte-Ode. Perfect voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals brood en sinas. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sainte-Ode vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sainte-Ode? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit talloze soorten maaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Sainte-Ode. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sainte-Ode voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Rundvleessoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Rijstebrij na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sainte-Ode voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gehaktballetjes in satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Sainte-Ode regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in november 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Hamlapje in jus met stamppot andijvie en Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sainte-Ode. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente