Maaltijdservice Fouleng

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fouleng voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Fouleng? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per maal. Smullen van Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Fouleng geniet u van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
Waarom bestellen?Wat een uitkomst
Postcode7830
Prijs per maaltijd€5,56
Nummer 1-maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fouleng

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Fouleng. U kunt denken aan erkende partijen als 15Gram of Wink. Maar ook op regionaal niveau zien we prima leveranciers en slagerijen. Elke partij heeft weer zijn eigen assortiment en voorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Fouleng? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fouleng. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als koffiepads en chocoladevla. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Fouleng vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Fouleng? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat dacht u van Lasagne Bolognese of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Op maaltijdbutler.be treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Silly. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fouleng voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie is er al vanaf €7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Thenthuk, iets te drinken en om het compleet te maken Natas do Céu na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Witlof a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fouleng bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Couscous, kip, mergueze worst. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Fouleng. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit