Maaltijdservice Ayeneux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ayeneux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ayeneux? Middels onze vergelijker treft u eenvoudig alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,65 per maaltijd. Aan tafel voor Bloemkool met rundvlees schotel en Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Ayeneux geniet u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteSoumagne
RecensieGezond en smaakvol
Postcode4630
Gemiddelde prijs€6,11
Geliefde maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ayeneux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ayeneux. Neem bijv. erkende aanbieders als Vlotter en/of Wink. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich tal van initiatieven en verswinkels. Elke leverancier heeft zo zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ayeneux? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ayeneux. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men probleemloos praktische of verse producten als komijnekaas en chocopasta. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ayeneux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ayeneux? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop opties die in lijn zijn met uw gesteldheid en eetpatroon. Wat dacht u van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Soumagne. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ayeneux voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al voor €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kan je kopen vanaf €6,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een lekker bijgerecht en een dessert als Krentjebrij om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Soumagne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Varkensprocureur in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ayeneux aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Koolvisfilet in mosterdsaus. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ayeneux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit