Maaltijdservice Goetsenhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Goetsenhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Goetsenhoven? Door middel van deze website bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,95 per keer. Flink uitpakken met Runderlapje of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Goetsenhoven ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
ReactieRuime keuze
Postcode3300
Gemiddelde menuprijs€5,04
Meest gekozen maaltijdVerse fruitsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Goetsenhoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Goetsenhoven. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Vlotter of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Elke partij onderscheidt zich door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daardoor de firma’s eenvoudig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Goetsenhoven? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Goetsenhoven. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men snel praktische of verse producten als leverkaas of sandwich spread. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Goetsenhoven vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Goetsenhoven? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensen en diëten/allergieën. Wat te denken van Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Tienen. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Goetsenhoven voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Goulashsoep, iets te drinken en een dessert als Roomijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Goetsenhoven aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijdservices en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Uw bestelling wordt gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gehakt, prei, aardappelpuree en Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Goetsenhoven. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit