Maaltijdservice Hakendover

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hakendover voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hakendover? Via de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,65 per maaltijd. Aan tafel voor Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Hakendover smult u weer van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
ErvaringVerse ingrediënten
Postcode3300
Gemiddelde kosten€5,05
Vaak gekozen maaltijdZalm in dillesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hakendover

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Hakendover. Denk aan belangrijke leveranciers als 15Gram en/of 0. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Hakendover? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hakendover. Vaak toegepast door bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt men snel praktische of verse producten als gekookte achterham of vleeswaren. Meestal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hakendover vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hakendover? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kippenbout Perziken Puree en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tienen. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hakendover voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundvlees in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een extra salade en iets fris zoals Clafoutis om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hakendover aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een opwarmmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met grofweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème of Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hakendover. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit