Maaltijdservice Vielsalm

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vielsalm voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vielsalm? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,05 p.p. Ouderwets genieten van Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Vielsalm profiteert u van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVielsalm
ErvaringBestel het voor mijn ouders
Postcode6690
Prijs per maaltijd€6,63
Geliefde maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vielsalm

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Vielsalm. Neem bijv. belangrijke firma’s als Meal-Story of Cora. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van leveranciers en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Vielsalm? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vielsalm. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men direct broodnodige boodschappen als halvarine en komijnekaas. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vielsalm vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Vielsalm? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei type aanbieders die rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Vielsalm. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vielsalm voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool kan je kopen vanaf €5,95.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Preisoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Crêpe suzette na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vielsalm voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Roerei met spinazie à la crème
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vielsalm regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Vegetarische lasagna, spinazie en Macaroni, groenten-tomatensaus. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vielsalm. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente