Maaltijdservice Steenkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Steenkerke? Aan de hand van onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,50 p.p. Aanschuiven voor Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Steenkerke smult u weer van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
RecensieInteressant proefpakket
Postcode8630
Prijs per gerecht€5,09
Populaire maaltijdPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Steenkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Steenkerke. Denk dan aan interessante partijen als Vlotter en/of Spar. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende instanties en wijkrestaurants. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de aanbieders op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Steenkerke? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenkerke. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u snel praktische of verse producten als scharreleieren en chocolade vla. Doorgaans gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Steenkerke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Steenkerke? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit verscheidene menu’s die matchen met uw wensen en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Veurne. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenkerke voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld het bedrijf, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kan je kopen vanaf €4,6.
 • De daghap voor ouderen als Gepofte aardappels kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Schaaldierensoep, een extra salade en iets lichts zoals Chocolade ijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Ossestaartsoep
 • Kaaskroketjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Steenkerke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gepaneerde kipnuggets of Rode kool met gehakt schotel. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Steenkerke. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit