Maaltijdservice Vinkem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vinkem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vinkem? Dankzij onze tool bekijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,50 p.p. Aan tafel voor Gehaktschotel Met Worteltjes en Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Vinkem ontvangt u complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
ReactieHandige welkomstkorting
Postcode8630
Prijs per maaltijd€5,1
Nummer 1-maaltijdGegrilde groentenmix in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Vinkem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Vinkem. Neem bijv. interessante organisaties als Colruyt en/of Yumbel. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke optie heeft zo een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met menu-voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Vinkem? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vinkem. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop u direct praktische of verse producten als achterham en rijstepap. Vaak gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vinkem vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Vinkem? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop type aanbieders die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Veurne. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vinkem voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktschijf met appelcompote kunt u al bestellen vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, een stukje fruit en iets fris zoals Bananenvla als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Oosterse zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vinkem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gehakt, bloemkool, aardappelpuree en Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Vinkem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit