Maaltijdservice Zemst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zemst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Zemst? Aan de hand van onze tool ontdekt u supersnel alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,65 per maaltijd. Aan tafel voor Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Geglaceerde wortel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Zemst krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZemst
BeoordelingUniek voor senioren
Postcode1980
Gemiddelde kosten€5,73
Maaltijd-topperPasta carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Zemst

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Zemst. Denk aan erkende bedrijven als Smartmat en/of Colruyt. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke optie biedt zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zemst? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zemst. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men probleemloos praktische of verse producten als jong belegen kaas of runderrookvlees. In algemene zin zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Zemst vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zemst? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Champignonroomsoep? Verderop vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Zemst. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zemst voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden is beschikbaar vanaf €7,25.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kimchi jjigae, een gezonde salade en voor de volledigheid een Bosvruchten yoghurt ijs na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zemst voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kip in roomsaus
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Wokgroenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zemst aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type thuismaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, via een menulijst, of online. Het eten wordt standaard geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsHollandse hachee of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zemst. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente