Maaltijdservice Elene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Elene? Met behulp van onze tool treft u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,45 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot of Bruine bonensoep? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Elene beschikt u over vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZottegem
ReactieWeinig klachten
Postcode9620
Gemiddelde menuprijs€5,13
Meest gekozen maaltijdSpinaziestamppot, omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Elene

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Elene. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Prego of Aldi. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende instellingen en zorginstellingen. Elke optie wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze pagina kunt u derhalve de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Elene? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elene. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als sinaasappelsap en runderrookvlees. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Elene vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Elene? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene soorten maaltijden die overeenstemmen met uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Zottegem. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elene voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst is er al vanaf €6,6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Zottegem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Gehakt in kappertjessaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elene regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsLamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Stoofpotje rundvlees. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Elene. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit