Maaltijdservice Roborst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roborst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Roborst? Dankzij onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,75 p.p. Aan tafel voor Bloemkool met runderlap en aardappelen of Risotto, bospaddestoelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Roborst hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteZwalm
BeoordelingIk bestel voor m’n ouders
Postcode9630
Maaltijd prijs€5,29
Vaak gekozen maaltijdAjam pangang, nasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Roborst

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Roborst. U kunt denken aan erkende partijen als Colruyt en 0. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende leveranciers en restaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de leveranciers op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Roborst? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roborst. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals koeken en afbak kaas mais broodjes. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Roborst vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Roborst? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene menu’s die matchen met uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Zwalm. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roborst voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is er al vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Kip Kerriesaus Met Rijst kan je kopen vanaf €6,1.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Groentesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Fruit na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Zwalm voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Pastaschotel met spinazie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roborst aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare aanbieders en maak een keuze. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden steeds vaker bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 15 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Roborst. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit